Bezbednosne provere i istrage


Provere

Želite tačnu, pouzdanu, proverenu i dokumentovanu informacija o poslovnom partneru, novim radnicima ili onima koji se neuobičajeno ponašaju? Imate sumnju u ljude ili samo želite podatak o nečemu? Informacije su danas pokretač i ključ uspešnosti u svakom poslu ali do njih nije lako doći. Mi Vam možemo pomići.

Realizujemo sledeće bezbednosne provere:

  • Lica (kod prijema u radni odnos ili već zaposlenih)  : da li su kažnjavana ili osuđivana; kakva im je radna biografija; da li su prezaduženi i u finasijskim problemima; da li su konzumenti droge, alkoholičari ili skloni drugim porocima; kakvo im je ponašanje u sredini gde žive.
  • Pouzdanost poslovnih partnera (pravnih lica);
  • Provera informacija: utvrđivanje pouzdanost i tačnost ključnih informacija za donošenje vaših poslovnih odluka;
  • Identifikacija insajdera koji odaju poslovne tajne

Istrage

Desio vam se događaj koji želite da detaljno istražite a nemate ni vremena ni mogućnosti za to? Imate evidentnu štetu u poslovanju a ne znate zašto? Imate sumnju da se nešto događa mimo vas i želite da saznate šta je to.

Policija istražuje krivična dela koja se, pravnički rečeno, gone po službenoj dužnosti. Često puta sam štetni događaj nema vidljiva obeležja krivičnog dela pa i nema razloga da ih policija istražuje. Međutim, vi imate potrebu da saznate uzroke kako bi preduzeli adekvatne mere i u budućnosti to sprečili.

Mi vam stojimo na raspolaganju za sve vrste istraga kojima želite da utvrdite uzroke i vinovnike štetnih i drugih događaja koji pobuđuju vašu pažnju  i ometaju poslovanje vaše kompanije.

Za vas istražujemo: krađe, pronevere, prevare, havarije, udese, povrede ljudi, tokove novca i dokumenata i dr.

Na raspolaganju vam stoji grupa naših saradnika, iskusnih istražitelja koji su to iskustvo stekli radeći na složenim policijskim i bezbednosnim slučajevima u Policiji, Vojsci i drugim državnim službama. Prema potrebi možemo angažovati vrhunske i objektivne veštake različitih struka.

Ono što vam garantujemo je objektivnost i pouzdanost.